اسید سنج پی اچ متر

اسید سنج پی اچ متر

یکی از پارامترهای مهم در تشخیص کیفیت مایعات، میزان اسیدی یا قلیایی بودن آن است. برای تشخیص این خاصیت از PH سنج استفاده می شود. PH سنج یا اسیدسنج در انواع مختلفی مانند کاغذ تورنسل، PH متر قلمی، PH متر رومیزی و پرتابل وجود دارد. در روش کاغذ تورنسل که نسبت به سایر روش ها دقت کمتری دارد، از روش تغییر رنگ مایع مورد نظر و مقایسه آن با جدول رنگ های میزان اسیدی و بازی استفاده می شود. اسیدسنج های دیجیتال را از نظر نوع سنسور می توان به دو دسته سنسور سر خود و سنسور مجزا تعریف کرد. PH متر های دیجیتال دارای دقت اندازه گیری بالایی می باشند و در صنایع مختلف مانند غذایی، دارویی، دام پروری و کشاورزی کاربرد خیلی زیادی دارند. تمامی آزمایشگاه ها و مراکز کنترل کیفیت آب نیز باید با استفاده از این دستگاه میزان اسیدی بودن آب را کنترل کنند.

کالیبراسیون PH متر چرا و چگونه انجام می گیرد؟
کالیبراسیون PH متر چرا و چگونه انجام می گیرد؟

بازه ی اندازه گیری میزان PH مقداری مشخص و ثابت بوده و از 0 تا 14 می باشد. با توجه به اینکه این روش بر اساس قیاس با نمونه های مرجع انجام می شود، کالیبراسیون دستگاه به طور مرتب باید انجام شود. این دستگاه ها معمولا با بافر 4 و 7 و 9 کالیبره می شوند. برای کالیبره کردن دستگاه های دیجیتال سنسور آن ها را در بافر های 7 و 4 و 9 قرار داده و باید مدتی در آن بمانند تا روی نمایشگر نماد تایید کالیبره نشان داده شود.



 




  • وضعیت
  • جدیدترین
  • پربازدیدترین
  • پرفروشترین
  • ارزانترین
  • گرانترین
  • الفبا
  • محبوب ترین
مرتب سازی براساس
ثبت سفارش
تعداد
عنوان